Ja e tillbaka

I´m Back there i belong!

Med andra ord, vill ni fortsätta att läsa så klicka in på iqbadboll.org

Men ja kommer fortfarande fixa design till er om ni vill...

18 feb. 2010

Funderar

Jag har länge funderat på om gud/jesus finns, å mitt svar e ett solklart NEJ! Han finns inte. För hade han vart värklig så hade la han hjälp mig?!? eller vägrar han att hjälpa mig för ja inte tror på honom men skulle han då inte göra allt han kan för att BEVISA att han finns?

Att folk kan se/höra/känna av han e ju inte så konstigt då han e en inbillning i era huvuden. Ja tycker nästan lite synd om er som värkligen tror att det finns en person som levde för över 2000 år sen som är där för att skydda/ta hand om er. Allt e en uppdikterad saga från nån som hade tråkigt.

Jag tror inte på han, för han finns inte. För hade han vart värklig så hade han hjälp mig, min sambo å mina vänner.

Kan ta detta som ett exempel på att han inte finns:

För ett par år sen så blev ja våldtagen, å det va brutalt. Ja fick svåra skador på livmodern som har gett resultat till att ja inte kan få barn. Gud skapade ju kvinnan för att kunna få barn, å om han nu hade vart värklig, varför lät han då detta hända, att ja fick dessa skader å att gärningsmannen slapp undan. Va det hans "plan" för mig, att få leva hela mitt liv med känslan, synen, drömmarna av detta hemska, att få veta att ja kommer få leva mitt liv barnlös. Så varför vill han då att ja ska leva utan barn då det ja önskar mig mäst av allt på denna jord ett litet barn? Om han nu hade vart värklig, hade han inte stoppat detta, eller gjort något så ja inte fick dessa skader å mentala problem?

Kan ta en annan sak. Jag har blivit grovt misshandlad på grund av att ja fick se något som ja inte skulle sett, varför stoppa han inte bråket? Varför stoppa han inte mig? varför skydda han inte mig från att få en massa sår å blåmärken?

Eller varför har han inte hjälp mig ur detta helvete ja lever i dag?
Varför hjälper han inte mig att lyckas nå mina mål?
Varför hjälper han inte min sambo å uppnå hans mål?
Varför sätter han oss hela tiden i skiten?

Svaret är så jävla simpelt så det e inte sant!
HAN FINNS INTE!

Det finns ingen som kan hjälpa dig än dig själv å dom som tror på denna gubbe i lådan, tror på ett hjänspöke. det är la inte så konstigt då att han finns. det e ren inbillning å inget annat, en saga, en historia.

Så nej, ja tror inte på gud/jesus, ja tror heller inte på djävulen, för det finns ingen gräns mellan gott och ont då allt betår av ont i olika grader. För tycker ja en person e super trevlig, går att lita på, är snäll och "god" så kan nästa tycka att denna är dryg, otrevlig å rent ut sagt elak. Ja har hamnat i bråk med folk som har vart blåögda å trot en sak om en viss person när ja kan ge fakta, film och bild på motsatsen. Då är helt plötsligt inte denna personen elak utan det e ja å att det e djävulen som har tagit denna presonens skepnad å gör alla dessa "onda" ting! Hur fan då?

Men ofta får ja till svar när ja börjar fråga angående troendet att ja missar allt det "fina". Va fan e allt det fina? Va e det ja missar? Är det att man kan få en frisedel från mentalen för man tror på gud, men om ja tror på nån annan som tex barbapappa e en gud, ja då kan du ju själv räkna ut att man sitter på närmaste sluta mentalavdelning i vadderat rum med tvångsjacka på sig. Är det för man tror på en saga som är ett par tusen år gammal som man slipper bli kallad mentalt sjuk? Men va e de skillnaden mellan att tro att barbapappa e en gud eller att man tror att jesus e en gud? Är det bara för man kan BEVISA att barbapappa inte finns utan det e en saga för barn? Men kan man värkligen bevisa att han e en saga å inte är värklig, tänk om Annette Tison och Talus Taylor träffade just barbapappa med familj på mitten av 70 talet i franrike. det är ingen som vet detta förutom dom, eller hur? Så va e skillnaden? Är det bara för det e fler som tror att jesus finns än barbapappa. Är det då helt plötsligt helt axeptabelt att tro på gud men inte barbapappa? Kan det vara som så att Annette och Talus visste om detta innan dom ville berätta för världen att dom har träffat familjen sockervadd i frankrike (ja det e översatt till sockervadd) så därför skrev dom alla upplevelser som dom har haft som en barnbok, så dom inte skulle bli utskrattade å utpekade som idoiter.

Vem vet? Dom kanske bor i hop med familjen sockervadd i ett litet hus mitt ute  i skogen där ingen vet om att dom finns å har det super roligt med sina nya söta vänner och har bus å lek var dag som går.

Eller det e som så att dessa två va så höga att dom trode dom såg dessa filurer när dom satt på nån fredsfestival på 70 talet men i själva värket det kanske va en familj som va runda som bollar i färgglada tröjjor, när dom själva va höga som twintower å har sina syner. det är ingen som vet. För hade det visat sig att det va syner å dom hade gått runt å predikat om att familjen barbapappa finns, hade de då inte hamnat på närmaste metalsjukhus? Men det e fritt fram å springa naken på stan å skrika gud finns å han kommer ge mig kläder eller nått liknande, jag vet inte. Som ja skrev innan, ja tror inte på han.

Att tro e samma sak som att ikke veta med andra ord så vet man eller inte å vet man så ska man kunna bevisa ån än så länge har ingen kunnat bevisa att denna gubbe i lådan finns. Så han finns inte!

17 feb. 2010

Bilder på snorkfröken

Nu har vi bestämt oss, hon ska få stanna. Sen om hon blir en inne/ute katt resten av hennes liv får hon bli det. Lyckas vi så kanske hon blir en inne katt.

Lite nya bilder på henne.

16 feb. 2010

Lilla "Missen"

Vi har fått besök nu i ett par dagar av en liten söt svart/vit kattfröken. jag vet inte vart hon kommer ifrån, vems hon är eller hur gammal hon är. Men ja tippar på att hon är runt ett år gammal.

Hon dök bara utt här, utanför min dörr å skrek halsen av sig å ja undra va fan det e som skriker å ser henne sitta under mitt ute bord. Efter en liten stund fattar ja att det e en tjej då hon vrålar efter pojkar (hon löpte) så vi lät henne vara. Under natten sov hon hoss oss, ute, och när ja skulle ut med badbollen så va hon kvar. Hon fick lite torrfoder och vatten å gissa om fröken va hungrig, sen dess har hon vart kvar.

I början så fick hon prova och komma in i värmen å då blev hon helt rabiat å fick värsta paniken å ville bara UT, å fort skulle det gå å ut fick hon gå. Men ändå har hon inte gett upp hoppet om oss.

Igår hörde ja nått som skrammla till, å igen å igen, kunde inte för mitt liv komma på vad det va å ja gick å leta efter detta ljudet men va ja än kolla så fanns det inget som gjorde detta ljud. Satte mig vid datorn igen å så kom ljudet med följd av ett illtjut. Ja flyger upp från stolen å får hjärtat upp i halsgropen å tror att nu har nån av mina katter skadat sig å far ut i hallen (ljudet kom där ifrån) å så hör ja ljudet igen å ser att handtaget rör sig. Ja då ville bara denna lilla misse säga att maten va slut. Men då ja fick ett brev i dag från hyresvärlden om att ja inte får mata henne mera kunde ja inte ge henne mat.

Ringer till polisen, komunen, viltvårdare, djurensvänner, katthem mm men ingen vill veta av henne. Ingen vill ta hand om lilla missen. Så gubben min går till köksfönstret för att prata med henne. Där brukar vi gosa och prata lite med henne men då hon aldrig visat några täcken på att vilja gå in något mer så står vi där, bägge två å hänger ut genom fönstret, då gubben ville börja med maten så backar han bort från henne å vips gör hon nått vi inte trode skulle hända, katten går raka vägen in å får världens kurr å blir sjuk kelig. Ja lovar, hon kan kurra för minst tre katter helt själv, å högt kurrar hon oxå. Så hon fick komma in och få mat INNE, så vi bryter INTE mot hyresvärldens regler nu. Å eftersom hon e lite rädd håller hon sig i köket å mina två vuxna katter e livsfarliga å tip-ex har hon inte träffat då han bor i ungkarlslyan (toa, mormor katt löper = inget nuppa för hans del)

Men då ja har sett nått märklig med denna lilla dam är att hennes högra baktass e helt deformerad, den ser inte alls ut som en baktass ska göra, det fattar TÅR på tassen men hon har klor på alla "tåstumpar" så det måste vara nått genetiskt medfött fel. Hon kan gå någelunda normalt men haltar kraftigt när hon springer. Så hon kommer ju ha jättesvårt att hitta mat i det vilda. Lilla missen då. Nu har hon vart inne i ca 2 timmar, utan att kissa/bajsa inne men nu fick hon gå ut för natten med världens tunna till mage. Så hon vill nog inte ha mat för en i morgon och då får hon komma in en stund.

Jag vet inte va ja ska göra med henne, hon e otroligt tam, sjuk kelig å underbar, men hon gillar inte att bli bärd men det tror ja nog beror på att hon inte e tränad så mycket på det eller att det gör ont i tassen men en liten stund i famnen går super bra. Men ja tror att denna lilla fröken kommer från en alkis som inte riktigt funtad eller från våran granne som hade en svart/vit katt som bara försvann en dag, inte katten utan grannen. Hon va aldrig hemma så ja tror hon tröttna, slängde ut katten, låste dörren å sen dess har vi inte sett henne, inga spår i snön eller nått. Men hon har vinter/utepäls (sträv och tjock päls) men ja tror inte hon är född i det vilda för hon e så kelig, pratar mycket å älskar att bli klappad.

Så va ska hon heta?
Va ska ja göra? Ska ja fortsätta "tämja henne" så hon vänjer sig med mina vuxna eller låta henne vara ute?

En film på hennes lilla tass som inte e som den ska men är där ändå.
(nej hon vill inte gå ut, utan hon ser nått ute, tror det e grannen)Soc och domänbekymmer

Nu e vi hemma, men vart har vi vart?

Vi har vart på soc *tjoohooo* Ne men så kul va det inte. Men nu är vi satta i system så nu ska vi slippa mer knepiga saker men det värsta är ju då att vi måste lämna in hyran och elen efter besöket då vi har tiderna så tidigt i månaden. Vilket ger ett resultat på att vi får utbetalningen senare.

Hur går det med min sida?
Som ja skrev i går har ja nu mailat lika olika företag osv och fått svar av två men maila tre. Men ja har fått svar från min nyvarande webbhotell om den där nyckeln och har fixat det, även ändrat om så att loopia ska ta över min domän och ha lagringsutrymmet på manufrog.


Då ja har  vart orolig för att alla mina inställningar, mina bilder, min mail å bilder mm ska försvinna från när domänen går ut stämmer inte. Då ja har det liggandes på manufrog så ligger det kvar det men mailen kommer inte funka. Så ja hoppas nu att loopia tar över min domän.

15 feb. 2010

Skit oxå

Ja vem fan har sagt att ja har tur, inte jag i alla fall.

Har nu kollat och grejat på mitt webbhotell å så klart så sket det sig totalt! För det första så har redan min domän gått ut, det gjorde den första januari, för det andra kan ja inte skaffa nytt, för det tredje så ja jag vet inte.

Men så här är det. Enligt mail och räkningar ska allt vara borta den 23 denna månad, men enligt räkningar på mitt webbhotell så gick det ut den 1/1. Kollar upp lite mer noga och skiten funkar men inte så som ja vill. Då ja hade strul med att byta mail på world of warcraft e ja nu tvungen att ha kvar min domän eller göra helt nytt vilket ja inte heller känner för att göra för det tar flera månader att komma ikapp det ja har lyckats fixa nu.

Sen kom ja på iden att ja byter själva huvudleverantör av mitt domän namn till ett annat företag. Men har kvar mitt lagringsutrymme på samma ställe som innan. På så vis så kan ja ha kvar min mail, min blogg, mina bilder mm. Smart va? Så ja reggar mig på det andra stället och ska glad som jag är byta över så dom har hand om mitt domän namn, bara mitt domän namn och inget annat. Får tills var att det kan ja inte göra, ja måste ha ett speciellt lösenord för att kunna göra detta. *fan*  Som om inte det va nog med krångel så va det ett krav på att det va minst 30 dagar kvar innan domänen löpte ut, å enligt mail mm så löper det ut den 23/2. Med andra ord hinner ja inte byta över min domän till dom *dubbel fan* Å eftersom ja älskar att krångla till det va ja tvungen att prova att installera på mitt webbhotell utan mitt lagringsplats men då fick ja upp ett fel medelande om att det fattas minne för att kunna göra detta. *trippel fan* å för att kunna göra det måste ja köpa mer minne som kostar 108:- om året + 350:- + 130:- Fan tror dom att man e miljonär? Så ja hoppas ja värkligen att ja hinner, annars får ja mer än panik!

Så nu har ja mailat mitt webbhotell om detta lösenord, ja hoppas dom svarar vilket kan ta skitlång tid. Dom kanske inte svarar mig alls för att tiden har gått ut, va gör ja då? Jag har även mailat det nya stället för att veta hur ja ska göra. Jag har även mailat mitt lagringsplats om va som händer. Jag har inte fått svar på några av dessa tre. Eller jo. Ja har fått från mitt lagringsplats med det va svar på andra frågor jag hade och  väntar nu på svar angående hur det blir mailen osv.

14 feb. 2010

Nu e frågan

Ärligt, ska ja eller inte, det e frågan.

Ja har nu så ja kan skaka liv i min wp blogg å ja saknar den så fruktansvärt mycket så de e inte sant. Det finns fuktioner på den bloggen som inte finns på denna, som tex FOTOALBUM å dålda inlägg.

Så hjälp mig nu? Ska ja eller inte?

13 feb. 2010