En liten lapp

Fick ett brev från fuck kassan i dag å lyckan kom när ja läste att det va beviljat å sen läste ja inte mer. Ja va så glad! Sen ser ja att det står från 2007-2009. I brevet fick ja med en liten lapp, eller ja, liten å liten e fel att skriva då det va ett A4 ja fick. Men denna lilla lapp skulle ja fylla i en massa konstiga uppgifter å ja som e lite ding i bollen kan ju inte göra det. Men värst va att ja inte ens visste att denna lilla lapp existerade.

Ringer till fuck kassan å fråga va e detta för knaserier ni har börjat med, va e detta för liten lapp, va ska ja med den till. Min läkare har ju redan skickat in alla papper ni vill ha så varför ska ja skicka in fler små lappar? Då svarar en snäll *chockad* tant på att den lappen måste man fylla i för att göra en ansöka *whhhhhhat* ja sa att det har ja aldrig gjort, nehä svarar tanten å funderar. har du haft gode man eller dyligt? Umm, nepp! Då har läkaren fixat dessa papper innan åt mig utan ja har vetat om det å bara skrivit på nått som ja inte ens har minne av *skrev ju ding i bollen ju*

Denna snälla tanten sitter nu å förklarar för tomibollen *jag* att denna lapp måste man skriva i för annars blir det inget underlag osv för just en ansöka. Å ja ska nu fylla i denna, huga, men hon förklarar varje pungt klart å tydligt va som ska fyllas i, vad som ska kryssas i å vad som ska skrivas. Då ja frågar henne om hon värkligen FÅR göra detta å det får hon inte alls, utan dom har bestämd längd på varje samtal å ja fick ångest å så säger hon att får ja bann för detta så får jag det. I bland får vi sträcka lite på oss å säga ifrån å tänja på gränserna för alla fall är olika å kräver olika svar och hjälp *överraskad*

Så det e inte bara illa på fuck kassan, dom kan ta mig fan vara trevliga oxå?!?

Jo doggen då? Han har inte ätit alls men frolic går jävligt bra att äta så länge den inte är närmare 50 cm från skålen. Börjar han inte äta snart så ska ja ringa till vetten å höra va han har att säga å ber han att vi ska komma in så får ja ta min 1000 lapp från kameran å betala med. Skit samma att det tar en extra månad eller två, bara min dogge börjar äta. Han har fått två B-vitaminstabletter av mig, men när han åt frolic såg ja att han fick typ kväljningar men bara på den första biten och ja delar den i 4 delar så dom e små, samma när han åt fick han oxå en kväljning. Men det va bara EN gång inte flera så det kunde ja ha hamnat fel då hans torrfoder är pyttesmå kulor. Han har denna dagen å i morgon eftermidda på sig att vilja äta, äter han inte i morgon eftermidda ringer ja till vetten så får vi se hur vi gör ut i från det.

Ja har kollat han i halsen å ja ser fan inget, han e lite rödare längre ner men han har ett par dagar tuggat ben å dom e så mjuka så han får loss stora bitar å herr dog e en åpen hund som inte låter bitarna ligga utan sväljer hela, även om han sätter i halsen. Det kan vara så att det har rispat han i halsen å att det gör ont att svälja, därför ja väntar. EN hund kan gå utan mat i en vecka utan att äta så än så länge e de inte panik i hagen. Det finns (tror jag) en liten eller stor tjej som löper då han har ett par dagar lyckats hitta löp fläckar å har vart snabb nog me tungan i dessa å så står han å vinglar med ögonen i kors å smackar som en idiot å drägglar.

Med andra ord, det kan vara en fick ide (herr dog e ju känd för detta fenomen) ett/flera små sår i halsen som vi inte ser alternativt irriterade slemhinnor eller andra hals sjukdomar (vill inte, vill inte, vill inte,) *peppar, peppar ta i trä* eller så e det en eller flera unga/äldre ( som om han skulle bry sig om ålder, hål som hål, eller va vet ja) läckra dammer som väntar på en ung läcker oskuld på snart 2 år. Ja hoppas på det sista!

9 feb. 2010

4 Comments:

Osloskånskan said...

Åhh vad jag skulle önska att det fanns flera sådana människor på försäkringskassan! Jag tror dom hade tjänat på det i det långa loppet själva också! KRAMEN!

Malla said...

Härliga tider, en trevlig på försäkringskassan, det händer inte varje dag :) Bra!
Hoppas vovven repar sig snarast!

Monica said...

Vad skönt att du traff på en vänlig och vettig människa på f-kassan.
Tråkigt att doggen "trilskas" med maten...
Kram på dig!

Yarp said...

Hoppas doggisen äter maten snart! de kan vara bra kinkiga och bortskämda ibland ;).

Ja, jag blir så himla less på det. De vet ingenting om hur vi haft det och hur himla mycket det tärt på oss både fysiskt och psykiskt att ha haft dne oturen med hundar. Och sen att folk tror det är egoistiskt att tänka att de får det bättre någon annanstans är ju bara ännu mer patetiskt.. De hundarna har det bättre nu och lille Wilzon vet jag inte ens om han lever idag, eller om uppfödaren valde att avliva honom p.g.a problemen med höfterna.

Saknar dem och gråter hjärtat ur mig ibland känns det som, men vi hade inte tiden eller pengarna att försöka få dem friska med något som de ändå kommer få leva med hela livet och vi ville inte ta beslut om avlivning, det klarade vi inte av.

Kram och tack för din kommentar, den stärkte!