Hemma igen

Nu e ja hemma igen, eller ja har vart det en stund. Att gå till psyk e en pina tycker ja då ja inte vet va ja ska tala om fast det finns masser att prata om. Men värst är ändå väntan när man kommer dit. Ja vet inte ens om det är folk som sitter där å väntar å om det är några där, va tänker dom om mig?

När man går till psyk måste man gå förbi soc å tandläkaren å där brukar det sitta mycket folk, det e en pain in the ass att passera där tycker ja. Fy bubblan, i bland kan det vara så mycket fok att det står å väntar i ahllen som ja måste passera, men i dag va det inte det som tur va. det va typ ingen där så ja smög förbi dom få som va där. Undra va dom tänkte?!?

Ifall ni har sett så har det kommit upp en nu grej på bloggen.

Efter ett extremt raseriutbrott på min nya kamera så har ja nu börjat spara ihop till en system kamera. det är inte den bästa kameran men det ska vara en bra nybörjar kamera. att fota med en systemis e inte alls som att fota med en kompaktsak. Hur lång tid det kommer att ta för att få ihop till denna vet ja inte men som det ser ut kommer det ta ca 4 månader till. Det blir ju lagom till våren då man kan ta med sig kameran ut utan att det e risk för att batteriet tar slut på grund av kylan plus det finns mer att fota på våren då blommor å bin vaknar. Å har ja tur och erbjudandet står kvar på den sidan så får ja både kameraväskan och TVÅ st 2 gb minneskort på KÖPET och det bästa är ändå att det är fraktfritt!

Nu ska ja ta å lägga mig soffan å vila lite, har vart sjjukt trött i två dagar nu, vet inte va det e men det e nog vädret.

3 feb. 2010

3 Comments:

Osloskånskan said...

Kram vännen!

Missfostret said...

Hoppas du får bra hjälp på psyk! Jag är jättenöjd med min psykolog :)

Yarp said...

Ja, det är jobbigt på psyk, vet själv hur det är att inte kunna öppna sig helt och så. Men det släpper nog snart ska du se =)

Ja, lillen är riktigt söt faktiskt, han är en liten buse, hehe.