Hundfnatt = blodiga fingrar

När denna "lilla" hund får fnatt så ska man inte stoppa fingrarna i munnen på han, det har ja lärt mig den hårda vägen igenom att plåstra om dom några gånger. Han får fnatt, nu menar ja värkligen fnatt. Å för att slippa få blodiga fingrar tar ja första bästa dragleksak ja kan hitta men då har doggen listat ut att fan, nu kan ja inte bita matte fingrarna längre, men denna doggen e inte riktigt funtad. DÅ de gäller lydnad, trix å träning så ser han ut som ett levande frågetäcken men när de kommer till att lista ut dumma saker ja då e han ta mig fanar smart. Han har kommit på att man kan visst bita matte i fingrarna när han får fnatt fast matte har leksak.

Man tar å BITER så hårt å brutalt han bara vågar så nära fingrana i början, sen så arbetar han sig sakta men säkert närmare... Å det gör förbannat ont när hunden hugger en i fingrarna!

1 feb. 2010

4 Comments:

Missfostret said...

Vilken fin blogg. Tycker verkligen om designen och kommer lägga till din blogg i min länklista :)

Osloskånskan said...

Herreguden sicka gaddar dom har, dåggarna!

Malla said...

ajaj kan tänka mig att det gör SKITONT! :)

Missfostret said...

Jag är otroligt avundsjuk på din fina Följ mig här också och så en T-knapp för Twitter. Jag måste ha en stor blaffa som visar mina 85 senaste inlägg på Twitter typ :O