Virus!

Jag har fått nått skit i min dator, det e ett program som tror den e ett antivirusprogram men är i själva värket ett virus.

Ja fick detta igonom ja klick apå en länk som låg på ett forum, modden som la upp länken skrev att man va tvungen att godkänna filen igenom virusprogramet för annars kunde man inte se filmen. Filmen krävde ett visst program på datorn och det vet ja att det finns vissa filmer som gör så ja klicka på filen, laddar hem programet å godkänner den. Vips så har ja fått ett otäckt virus osm inte vill försvinna från min burk.

Ja har scanat med panda antivirus flera gånger, ja har tagit bort ALLT som har med den filen att göra men ändå är skiten kvar. Ja kan inte öppna några program utan få upp att det e ett virus, ja kan inte surfa normalt å får STÄNDIGT nya popupper om porr osv, mycket irriterande. Så ja har nu rensat c:\ disken på allt som ska sparas, sen måste ja sopa hela disken å instalera om. Detta är något ja inte vill göra alls då det kommer ta hela dagen... MINST...

Det som stör mig mäst är ändå det att panda antivirus INTE hittar skiten!

6 feb. 2010

1 Comment:

Osloskånskan said...

...och DÄR pratar miss Lexiia denne helt över huvet! Men denne tror också (är säker på) att miss Lexiia fixar det! You're the best!