Skit oxå

Ja vem fan har sagt att ja har tur, inte jag i alla fall.

Har nu kollat och grejat på mitt webbhotell å så klart så sket det sig totalt! För det första så har redan min domän gått ut, det gjorde den första januari, för det andra kan ja inte skaffa nytt, för det tredje så ja jag vet inte.

Men så här är det. Enligt mail och räkningar ska allt vara borta den 23 denna månad, men enligt räkningar på mitt webbhotell så gick det ut den 1/1. Kollar upp lite mer noga och skiten funkar men inte så som ja vill. Då ja hade strul med att byta mail på world of warcraft e ja nu tvungen att ha kvar min domän eller göra helt nytt vilket ja inte heller känner för att göra för det tar flera månader att komma ikapp det ja har lyckats fixa nu.

Sen kom ja på iden att ja byter själva huvudleverantör av mitt domän namn till ett annat företag. Men har kvar mitt lagringsutrymme på samma ställe som innan. På så vis så kan ja ha kvar min mail, min blogg, mina bilder mm. Smart va? Så ja reggar mig på det andra stället och ska glad som jag är byta över så dom har hand om mitt domän namn, bara mitt domän namn och inget annat. Får tills var att det kan ja inte göra, ja måste ha ett speciellt lösenord för att kunna göra detta. *fan*  Som om inte det va nog med krångel så va det ett krav på att det va minst 30 dagar kvar innan domänen löpte ut, å enligt mail mm så löper det ut den 23/2. Med andra ord hinner ja inte byta över min domän till dom *dubbel fan* Å eftersom ja älskar att krångla till det va ja tvungen att prova att installera på mitt webbhotell utan mitt lagringsplats men då fick ja upp ett fel medelande om att det fattas minne för att kunna göra detta. *trippel fan* å för att kunna göra det måste ja köpa mer minne som kostar 108:- om året + 350:- + 130:- Fan tror dom att man e miljonär? Så ja hoppas ja värkligen att ja hinner, annars får ja mer än panik!

Så nu har ja mailat mitt webbhotell om detta lösenord, ja hoppas dom svarar vilket kan ta skitlång tid. Dom kanske inte svarar mig alls för att tiden har gått ut, va gör ja då? Jag har även mailat det nya stället för att veta hur ja ska göra. Jag har även mailat mitt lagringsplats om va som händer. Jag har inte fått svar på några av dessa tre. Eller jo. Ja har fått från mitt lagringsplats med det va svar på andra frågor jag hade och  väntar nu på svar angående hur det blir mailen osv.

14 feb. 2010

1 Comment:

Osloskånskan said...

Jag fattar som vanligt nada.
Hjärtekram på dig!