Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket

112 - in my ass!

Att ringa till 112 inbär inte att grannen behöver handla, det e vi ju alla överens om eller?

Då min granne är en äldre dam som ja har haft en hel del duster med men för det betyder det inte att ja ingnorerar ett rop på hjälp. När ja går ut med hunden så hör ja grannen ropa på min sambo å ja berättar att han e iväg hos en kompis. Då säger hon ring ambulansen, ja mår inte bra. Ja säger att hon får ringa själv men hon har ingen telefon. Ja springer in med hunden såm e rätt vresig å ringer från mobilen. DÅ svarar en MYCKET otrevlig telefonist om att ja hon kanske behöver hjälp med att handla ?!? VA? Sen säger hon att grannen ska ringa själv men ja svarar att hon har ingen telefon. När ja berättar lite mer så undrar hon hur ja har kunnat höra hennes rop EFTER ja har berättat. Ja står i fryser, e fryktansvärt frustrerad å vrålar igenom ett öppet toafönster å talar med en elak telefonsit på 112 kl 08:30 på morgonen.

Grannen e så dålig att hon inte ens orkar öppna dörren som är låst! Tror inte hon behöver handla. Efter ja har förklarar IGEN å IGEN så säger dom att dom ska ringa hemtjästen, nej säger ja, A M B U L A N S vill ja ha hit NU! Men då säger den otrevliga häxan i telefon men vi måste priotera ambulansen till dom som behöver, ja men va fan, ja ringer la inte 112 om det inte är viktigt? Efter mycket om och men så lovar hon att dom ska hjälpa henne å ja tar å går en promenad med en riktigt frustrerad hund. När ja är nästan hemma ringer en sköterska från GÖTEBORG å undrar hur det e med henne. Ja förklarar åter igen hur det e med henne, det lilla ja har fått reda på.

Väl hemma så ringer ja hemtjänsten å dom har fått samtal från göteborg angående min granne å dom LOVA att vara där inom 10 minuter. Hoppas nu för helvete att dom håller detta annars kommer ja stämma skiten ur dom!

29 jan. 2010

3 Comments:

Sjubarnsmamma said...

Det finns dom som inte borde ha det jobb de har. Så är det bara. Tragiskt att det ska finnas på 112 bara. Hoppas det blir bra med tanten!

Annmi said...

Mhé :o
Håller med Smulan & hoppas allt är bra med tanten!

Osloskånskan said...

Helt otroligt! Bra gjort av dej! Och du: din blogg är ALLTID fin! Nårjekramen!