Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket

Börjar känna panik

Nu börjar paniken komma krypandes från alla håll. Nu kan ja inte gömma mig längre vart ja än flyr. Spelar ingen roll hur ja än flyr, in i sömnen, i vaken tillstånd framför tv eller i spelet. Mitt gamecard går ut den 19 å efter det kan ja inte ens logga in å spela. Vart ska ja gömma mig nu?

Då ja känner att ja MÅSTE ha en plats där ja kan gömma mig, vara någon annan, tänka på nått annat så kom ja på att det GÅR att spela wow gratis. Fast då får man igenom privata servers. Visst det e ju kul men alla ställen ja kollar på startar man på max, yay inte kul alls, utan ja vill spela som man gör på riktigt. Har nu kollat runt å har hittat lite ställen där man kan spela som man gör på riktigt. Så när mitt gamecard går ut kommer ja å gubben försöka komma in på privata ställen. Det ska bli väldigt intressant då det hela kommer bli nytt för oss. Hoppas bara det funkar!

Den 19 ska vi till soc oxå. Vi har fått en tid å dom vill se hur vi har det med pengar. Ja e helt hundra på att vi inte kommer att få någon hjälp alls av dom. Ja vet att vi inte kommer få det men det e ju i alla fall ett försök. Lyckas vi inte där får vi söka om igen nästa månad men då står ja där med skulder på hyran, elen, internett å andra ställen. Vi kommer få leva en månad MINST utan nån inkomst som till mat, medeciner, djurtillbehör *mat, sand osv* Ja känner det att detta kommer inte sluta bra.

Den 21 ska ja till läkaren. Undra hur det kommer gå. Även om DOM skriver att ja e sjuk så e de ju inte säkert att "fuck kassan" tycker det. Vilken jävla soppa vi sitter i, å ingen vet HUR i helvete vi ska lösa detta. Det som är värst är att blir vi vräkta, vart ska vi ta vägen? Å hittar vi nån vi kan bo hoss, hur länge får vi stanna där? När vi har fått igång ekonomin, kommer få få en ny lägenhet? Kommer vi lyckas starta upp el å internett? Frågerna är många å ingen kan svara.

16 jan. 2010

4 Comments:

Malla said...

Jag hoppas ni får hjälp med ekonomin! F-kassan är ju dock inte att leka med. Där är dom mest bara dum i huvudet - enligt mina erfarnhter iaf. Usch

Maria said...

Hoppas Verkligen att ni får hjälp av soc!!

Malin said...

Usch vad jobbigt, hoppas att det löser sig för er båda.
Kram

ღ MolnTuss ღ said...

Tänker på der..vet precis hur du känner just nu...Håller tummarna

kramar om