Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket

SNÖ!

Här är det snö ute, å ja menar inte lite snö utan här e det MÄNGDER med snö ute. Ja e nästan säker på att vi är på väg till en ny is tid eller nått för det e -10 grader ute å ca en meter snö på vissa ställen. sen när det blåser, det räcker med en liten vindpust så är det inte -10 längre utan -100 grader ute å allt som kommer i vindpustens väg fryser sönder å kommer aldrig mer att komma tillbaka. SÅ käns det i alla fall.

Men då herr dog har lite väl mycket energi nu när det vart korta koppel promenader så fick matte bita i det sura äpplet å släppa lös honom. Det gick fort i kurvorna å snön bara yrde runt hunden när han drog iväg i 200 km/h i ny snö. Vi lyckades hitta ett ställe där som det inte va så mycket skare på så ja våga släppa han för mindre risk för skär sår å trötta ben. Visst e det jobbigt att springa i ny snö men det är mindre skade risk. Försök att springa på skaren får ni se hur djupt ner ni sjunker å hur jobbigt det e att ta upp foten igen om man ska gämnföra med att springa i ny snö.

Så klart tog matte med sig kameran ut å ja har nog förfrysit både tummen å pekfingret på högerhanden fast jag hade vantar på mig. Å ja kom på att om ja står helt stilla fast ja har dubbla byxer å en massa andra varma kläder på mig så fryser ja ändå, så matte pulsa efter hunden å svor både en å två gånger för att inte matte oxå e 4x4 drive som hunden som gladligen hoppa runt matte med ett elakt flin när matte dratta på ändan å skratta.


8 jan. 2010

2 Comments:

Maria said...

Nya bloggen är fin tycker jag.. :)

Osloskånskan said...

Javisst! Enig med Maria!